söndag, mars 05, 2006

Snöstorm...




...nja, en halv i alla fall, vankades det när jag skulle till jobbet denna söndag.Sandvikens folkbiblioteks stolta paroll "öppet alla dagar året om" skulle uppfyllas även idag, trots en halv meter snö (minst!!) att vada igenom på väg till bilen, snudd på ofarbar väg och en dramatisk driva utanför Folkets Hus lilla ingång, som oftast är vad som bjuds våra besökare på helgerna.
Lägg till detta ett idogt snöfall och en vind på 5 sekundmeter...

Jag erbjöd skämtsamt våra första besökare för dagen medalj, men vet inte om de uppskattade skämtet, JAG var i alla fall oerhört imponerad av varje besökare som tog sig till bibblan idag!

Bland annat uppenbarade sig en frusen engelsman, som dock verkade finna sig väl tillrätta hos oss med sin bärbara pc och ett sjok papper-han arbetade i alla fall idogt ända fram till stängningsdags;-)


Javisst, ja, vår medieplan är äntligen färdig! Det gör att man med gott samvete kan ägna sig åt att läsa t ex den fantastiska bok vars omslag ni kan se längst upp i detta inlägg (det vägrar att lägga sig längst ner hur jag än försöker-kan det ha med titeln att göra ;-)?)

2 Comments:

Blogger Karin Berndtsson Engström said...

Oj! Vilken imponerande mediaplan. GRATTIS!

1:56 em  
Blogger Ann Östman said...

Tack, det var roligt att du tyckte det!

Nu gäller det "bara" att omsätta den också :-)

3:42 em  

Skicka en kommentar

<< Home